Nytt æresmedlem av Norsk Fysisk Selskap

Øyvind Grøn ble under Fysikermøtet 2023 nominert til æresmedlemskap av Norsk Fysisk Selskap for sin imponerende innsats som redaktør for Fra Fysikkens Verden gjennom mange år. Han ble enstemmig godkjent som nytt æresmedlem.

Helt siden starten av 2008 har Grøn hatt den viktige redaktøroppgaven for tidsskriftet. Takket være hans brede interessefelt innen fysikken har medlemmer og abonnenter fått spennende lesestoff i de fire årlige utgavene av FFV. Grøns spesialinteresse innen kosmologi og relativitetsteori har kommet til stor nytte i beskrivelsen av aktuelle fysiske fenomener.

Norsk Fysisk Selskap er så heldig at Grøn fortsetter som redaktør for tidsskriftet, nå sammen med Carl Angell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *